Eén tool waarmee je al jouw zakelijke teksten schrijft.

Samen met Slimtaal schrijf je teksten die precies goed passen. Jij doet het denkwerk, Slimtaal doet het schrijfwerk. Zo kom je samen tot de beste kwaliteit teksten.

Je hebt geen creditcard nodig.

Schrijf de perfecte tekst in 4 stappen.

1

Kies je tekstsoort.

Van advies tot brief en van socialmediabericht tot evaluatierapport.

2

Beantwoord vragen over de tekst.

De kwaliteit van de output valt of staat met de input. Daarom stelt Slimtaal je kritische vragen over de tekst. Op basis van jouw antwoorden schrijft Slimtaal de tekst.

3

Pas aan waar nodig.

Beoordeel de tekst die Slimtaal genereert. Ben je tevreden? Mooi! Wil je nog wat aanpassen? Dat kan super makkelijk in de tool.

4

Deel je tekst.

Met één druk op de knop exporteer je je tekst naar Word, Outlook of PDF.

Je kunt kiezen uit 2 versies van Slimtaal.

De individuele versie.

Wil je zelf op een slimme manier teksten schrijven? Dan is deze versie wat voor jou. Met Slimtaal vaar je mee op de kennis en ervaring van Loo van Eck, de grootste opleider in schrijven. Het resultaat? Je schrijft met de AI-tool die zorgt voor de beste kwaliteit teksten.

Binnen 2 minuten aan de slag.

De organisatie-versie.

Wil je met jouw hele organisatie of team slim teksten schrijven? Kies dan voor de organisatie-versie. Deze maken we samen met jou helemaal op maat. Zo krijg je kwalitatieve teksten die precies passen bij jouw organisatie.

We adviseren je graag.

Word een betere schrijver.

Je krijgt toegang tot onze e-learnings.

Slimtaal helpt je met schrijven, maar je zit zelf aan het stuur. Jij bent de expert. Hoe vaardiger jij bent, hoe beter de teksten worden. In onze mini e-learnings krijg je tips over allerlei onderwerpen die te maken hebben met taal. Veel plezier met het worden van een betere schrijver!

Pak door op je eigen teksten.

Je kunt je meest recente content terugzien.

Dat is handig. Want zo kun je recente teksten hergebruiken of herschrijven. Of je laten inspireren voor een volgende tekst.

Geef je collega's inzicht in jullie schrijfstijl.

Al jouw collega's kennen jullie eigen schrijfwijze.

Schaf je Slimtaal aan voor je organisatie? Dan krijg je je éigen AI-tool die teksten schrijft die precies passen bij jullie organisatie. Je collega's kunnen jullie schrijfwijze vinden in de tool. Zo krijgen ze inzicht in waarom Slimtaal de teksten op deze manier genereert.