Wij houden van taal en communicatie.

Wij zijn Loo van Eck. 70 professionals met een passie voor taal en communicatie. Wij zijn al 40 jaar bezig met het verbeteren van de communicatie van andere organisaties. Dat doen we omdat wij geloven dat iedereen is gebaat bij heldere communicatie.

We ontwikkelen Slimtaal voor schrijvers die hun lezers écht serieus nemen.

Goede communicatie is niet eenvoudig. Het is een serieuze zaak. Daarom maken we Slimtaal met aandacht. Zodat jij het best mogelijke resultaat krijgt.

Je krijgt de beste prompts.

Onze taalexperts experimenteren, discussiëren, maken fouten, verbeteren... Totdat we écht tevreden zijn. Pas dan voegen we een tekstsoort toe in Slimtaal. Zo krijg jij alleen de beste kwaliteit teksten.

Samen bepalen we jullie schrijfstijl.

Onze adviseurs vertalen de identiteit van jouw organisatie naar een eigen schrijfstijl. Dat doen we al 40 jaar. Voor trainingen, tekstwerk, animaties, en natuurlijk Slimtaal.

Slimtaal werkt lekker makkelijk.

Onze developers houden ervan om ingewikkelde dingen zo eenvoudig mogelijk te maken. Teksten schrijven met AI kan best moeilijk lijken. Dankzij onze developers is Slimtaal juist lekker gebruiksvriendelijk.

We zijn de grootste opleider in schrijven.

Loo van Eck geeft communicatietrainingen. Van rapporten tot telefoneren en van social media tot brieven schrijven. Én we geven trainingen om slim te schrijven met AI. Schaf je Slimtaal aan voor jouw organisatie? Dan kunnen we je collega's opleiden.

Waarvoor wij elke dag ons bed uitkomen:

Mensen en organisaties inspireren om hun communicatie te verhelderen, zodat ze uitstralen wie ze zijn.