Er bestaan alleen slimme vragen.

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. We helpen je graag.

Naam 
E-mailadres 
Bericht 
 

Veelgestelde vragen.

Het gebruik is eenvoudig. Volg de volgende stappen:
 1. Log in. Dit doe je met de knop rechtsboven in de website.
 2. Ben je nieuw? Dan maak je eerst een account aan.
 3. Genereer content. Dit doe je met de volgende stappen:
  1. Selecteer de tekstsoort die je wilt schrijven.
  2. Beantwoord de vragen die je krijgt. Klik op ‘volgende’ of ‘genereer’.
  3. Slimtaal genereert de output.
  4. Bewerk de output, regenereer de output of ga door naar de volgende vragen.
  5. Deel je resultaten als je klaar bent. Door te klikken op één van de iconen.
Log je voor de eerste keer in? Dan krijg je een tutorial met uitleg over hoe de tool werkt.
Je kunt 2 versies van Slimtaal aanschaffen: een algemene versie voor individueel gebruik en een organisatie-versie. De algemene versie kost € 25,- per maand. De tweede is de organisatie-versie. Deze is volledig op maat voor jouw organisatie. Hoeveel dit kost, is afhankelijk van het aantal licenties dat je afneemt. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Slimtaal is een veilige tool. Terecht dat veel organisaties en overheden strenge eisen stellen als het gaat om privacy en beveiliging. Slimtaal voldoet aan de wet, de richtlijnen van de AVG en de GDPR. Jouw persoonlijke gegevens staan alleen op onze eigen servers. De veiligheid daarvan wordt jaarlijks getest.

Je kunt als gebruiker altijd je opgeslagen gegenereerde teksten verwijderen. Slimtaal slaat teksten op. Dat is handig, want dan kun je als gebruiker je meest recente content terugvinden en eventueel hergebruiken. Maar daarbij heb je als gebruiker altijd de mogelijkheid om die teksten te verwijderen. Je houdt daar als gebruiker altijd zelf de controle op.
Dat kan, omdat we Slimtaal helemaal op maat maken voor een organisatie. Dat doen we als volgt:
 • We gaan samen in gesprek. Wat is de identiteit van je organisatie? Wat wil je uitstralen? Wie is je doelgroep? Hoe wil jij je aan hen laten zien?
 • We vertalen jouw identiteit naar schrijfafspraken. Wij doen een voorzet, jij keurt goed.
 • Met deze schrijfafspraken maken we Slimtaal helemaal op maat voor jouw organisatie. Zo krijg je dus eigenlijk je eigen AI-schrijftool.
 • Slimtaal helpt de gebruiker bij het schrijven. Ook bij het hanteren van de eigen schrijfstijl. Zo zijn al jullie schrijfafspraken terug te vinden in de tool.
Ja. Daar is Slimtaal zeker geschikt voor. Kies dan voor de algemene versie.
Slimtaal gebruikt ChatGPT 4. Slimtaal stuurt prompts naar ChatGPT. Die prompts hebben onze tekstexperts uitgebreid getest. Slimtaal maakt deze prompts door de gebruiker kritische vragen te stellen. Zo maak je de prompt samen met Slimtaal. De prompt gaat naar ChatGPT en ChatGPT stuurt output terug. Die output past Slimtaal aan, om vervolgens aan jou als gebruiker te laten zien.
Ja. Combineer je Slimtaal met een training? Dan heb je de gouden combinatie te pakken. In de training leren we gebruikers om slim te schrijven met AI. Dat betekent dat de gebruiker niet per se vaardig moet zijn in het schrijven, maar vooral juist strategisch moet kunnen nadenken over tekst. Daar focust de training Slim schrijven met AI zich dan ook op.
Ja. Wij vinden jouw privacy erg belangrijk. Alleen als dat goed geregeld is, kun je Slimtaal met een goed gevoel gebruiken. Slimtaal voldoet aan de wet, de richtlijnen van de AVG (de Nederlandse privacywetgeving) en de richtlijnen van de GDPR (de Europese privacywetgeving).
Nee. De input die je levert aan Slimtaal wordt alleen gebruikt om output te genereren, niet om taalmodellen zoals ChatGPT te trainen.

Contact


Loo van Eck Communicatie
Pascalstraat 28
6716 AZ Ede
Nederland
+31 (0318) 69 69 00
info@slimtaal.nlLinkedIn
YouTube